Lynbussen | Koncept
108
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-108,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Koncept

Koncept

  • Lynbussen tilbyder billig og hurtig transport med lav ventetid og høj service til alle danskere i hele landet.
  • Vi bruger danske lokale vognmænd, der kører efter dansk overenskomst.
  • På særlige trafikknudepunkter, mødes vores lokale serviceruter, med vores hovedruter, der kører via motorvej med kun få stop.
  • Prisen på vores billetter er fast uanset hvornår I bestiller og I kan bestille og af-bestille helt frem til 5 minutter før afgangstid.
  • Vi bruger dialog med eksisterende og potentielle kunder til at udvide vores rutenet, afgangstider og skabe den bedste service.

Danmarks nye busselskab

Lynbussen har knap så mange afgange som DSB, men vi er billigere og forsøger, som et af de eneste busselskaber, at dække hele Danmark. Vores målsætning er at køre fra 309 byer efter 1 år.

Vi er nu i fase 1, hvor vi starter 2 hovedruter Esbjerg – København og Århus – København. Begge ruter kører via Odense. Du finder køreplan og priser her

I fase 2 og 3 er målsætningen, at udvide antallet af afgangstider og rutenettet efter de tilkendegivelser eksisterende og potentielle kunder har givet os.

 

Service

Med Lynbussen betaler du ikke ekstra for barnevogne/klapvogne eller anden ekstra bagage. Som hovedregel kan du ganske enkelt tage det med, som du selv kan bære af én gang.