Lynbussen | Koncept
108
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-108,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Koncept

Koncept

Vi har tilsammen mere end 30 års erfaring med buskørsel. Det har givet os stor indsigt i, hvad de rejsende ønsker.

Lynbussen vil udbyde billig og hurtig transport med et højt serviceniveau til danskere i hele landet. Navnet forpligter – det er vi klar over!

Danmarks nye busselskab

 

Lynbussen har knap så mange afgange som DSB, men til gengæld er vi billigere. Vi begynder med kørsel fra 100 byer med 20 daglige afgange hver vej. Vi tilbyder billige rejser, som også er hurtige, da vores hovedruter går via motervej og kun har få strategisk vigtige stoppesteder.

 

Som et af de eneste busselskaber dækker vi hele Danmark, Vores målsætning er at køre fra 270 byer efter 1 år, men det kræver jeres hjælp. Jo flere aktier vi får solgt, jo hurtigere kommer vi ud på vejene og forbi jeres by.

 

Vi vil udfordre den nuværende lovgivning, der forhindrer, at vi må køre mod betaling på udvalgte strækninger. For eksempel på strækningen mellem Fyn og Sønderjylland, hvor de fire universitetsbyer Esbjerg, Kolding, Odense og Sønderborg ligger. Som folkeaktionær i Lynbussen kan du, på de strækninger hvor vi ikke må modtage betaling for kørsel, køre gratis med bussen, hvis der er plads. Det er dog ikke muligt at bestille en plads, da loven heller ikke tillader det. Du møder ganske enkelt op, og er der en ledig plads i bussen, kører du med kvit og frit.

 

Service

 

Med Lynbussen betaler du ikke ekstra for barnevogne/klapvogne eller anden ekstra bagage. Som hovedregel kan du ganske enkelt tage det med, som du selv kan bære.

Køreplaner

Lynbussen vil på disse strækninger altid være enten billigere eller hurtigere!

AALBORG – KBH

Lynbussen: Aalborg til København tid: 5 timer pris kr. 200.-
(kr. 150,- for studerende og folkepensionister)

AARHUS – KBH

Lynbussen: Aarhus til København tid: 3 timer 35min pris kr. 100.-

(kr. 75,- for studerende og pensionister)

SØNDERBORG – KBH

Lynbusssen: Sønderborg til København tid: 4 timer pris kr. 160,-

(kr. 120,- for studerende og pensionister)

HOLSTEBRO – KBH

Lynbussen: Holstebro til København tid: 4 timer pris kr. 150,-

VIBORG – KBH

Lynbussen: Viborg til København tid: 4 timer pris kr. 150,-

Hjælp Lynbussen med at komme ud på vejene