Lynbussen | Kommende ruter og priser
736
page-template-default,page,page-id-736,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Kommende ruter og priser

 

Kommende ruter i Fase 2

 

I fase 2 ønsker vi at udvide vores rejsetilbud. MEN vi har brug din hjælp til at oprette de ruter, der passer vores kunder bedst. Derfor har vi til din inspiration udviklet et samlet rutekort.

 

Rutekortet til fase 2. finder du her

 

Køreplaner til udvalgte ruter i Fase 2.

Til nogle af ruterne i Fase 2 har vi udviklet nedenstående køreplaner til din inspiration

Klik på den rute der passer dig og se om afgangstidspunkterne også passer. Hvis ikke så skriv til info@lynbussen.dk

Ruterne mangler kun din tilmelding for at blive oprettet om 8 uger.

 

Aalborg-Aarhus

Viborg-Odense

Tønder-Esbjerg

Sønderborg-Odense

Spodsbjerg-Odense

Holstebro-Odense

Esbjerg-Aalborg

 

Hjælp dig selv!

Skriv til  info@lynbussen.dk og fortæl os, hvilke byer du ønsker at rejse mellem og på hvilke tidspunkter du ønsker at rejse.

Giv os et like på facebook og spred budskabet om lynbussen

 

Kommende priser

 

Priser til rutekortet i fase 2 finder du her

 
Rejseeksempler

Gul pris

Kører du mellem hovedruternes endestationer Esbjerg, Aalborg, Aarhus og København, er din makspris 200,- kr. Starter du i en by på hovedruten, der ligger tættere på København f.eks. Vejle er prisen mindre.

Blå Pris

Kører du fra en mindre by på en servicerute f.eks. Svendborg og skal til København, skal du ud over hovedrutens pris fra Odense til København på 100,- kr.  betale et tillæg på 50,- kr. Dvs. i alt pris er 150,- kr.

Rejse med lufthavnstillæg

Kører du fra Hamborg lufthavn og skal til Frederikshavn, skal du ud over hovedrutens pris fra Middelfart til Aalborg på 125,- kr. betale et tillæg på et skift til en servicerute på 50, kr. plus et tillæg for lufthavnen på 150,- kr. I alt pris er 325,- kr.