Lynbussen | Forside
5
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

 

Lynbussen er billig og fleksibel

 

Lynbussen tilbyder billig og fleksibel danskbaseret turistkørsel mellem en lang række byer i Danmark. Der er forbindelse mellem alle byer, men du skal muligvis skifte bus i Kolding, Vejle eller Odense. Ventetiden er kun 5 til 10 minutter pr. skift.

 

Hos Lynbussen er prisen altid den samme

 

Hos os har kunderne altid overblik over billetprisen. Billetprisen for en strækning er således altid den samme, uanset hvornår du bestiller.

 

Lynbussen har brug for dig

 

vi vil gerne servicere så mange byer som muligt.

Derfor har vi brug for din hjælp, til at udvikle vores ture og afgangstider, så de passer vores kunder.

 

Skriv til lynbussen og fortæl om dine ønskede ture, hvor tit du rejser og på hvilke tider du rejser.

Send mailen til info@lynbussen.dk

 

Husk du kan hjælpe dig selv ved at give Lynbussen et like på facebook og fortælle om os.

 

På forhånd tak.

Lynbussen

 

 

 

Lynbussen

Vi har tilsammen mere end 30 års erfaring med buskørsel. Det har givet os stor indsigt i, hvad de rejsende ønsker. Lynbussen vil udbyde billig, fleksibel og hurtig transport med et højt serviceniveau til danskere i hele landet. Navnet forpligter – det er vi klar over!

Koncept

Lynbussen har knap så mange afgange som DSB, til gengæld er vi billigere. Vi begynder med kørsel fra 100 byer med 20 daglige afgange hver vej. Vi tilbyder billige rejser, som også er hurtige, da vores hovedruter går via motervej og kun har få strategisk vigtige stoppesteder. Som et af de eneste busselskaber dækker vi hele Danmark.

Nuværende og kommende ruter

Lynbussen starter op med 2 ruter, Esbjerg - København og Århus - København. Men vi har mange flere byer i sigte. Her kan du se hvilke byer vi sigter på at åbne, hvis kunderne gerne vil have det.

30

Års erfaring med buskørsel

20

Daglige afgange hver vej

100

Byer (270 efter 1 år)

40000

Pladsbilletter om dagen

Hjælp Lynbussen med at komme ud på vejene