Lynbussen | Folkeaktier
331
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-331,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Folkeaktier

Folkeaktier

Lynbussen har brug for hjælp til at skabe fundamentet for en vedvarende, hurtig og billig transportløsning i Danmark. Vi tror på idéen om at løfte i fælleskab, og håber derfor på stor opbakning. Vi giver dig derfor mulighed for at blive medejer af din busrejsearrangør og tilmed få medbestemmelse og rabatter.

Lynbussen giver sågar gratis kørsel mellem udvalgte strækninger (gul og grøn zone) til alle aktionærer. Se køreplanen her

Vi udbyder tre forskellige folkeaktier

 

(Lille aktie) Til Studerende og seniorer/pensionister pålydende kr. 500.- pr. stk.

 

Indehaveren får 5% rabat på køb af alle billetter. Det betyder, at venner og familie, der rejser med folkeaktionæren også får rabatten. Når busserne har været i drift i 2 måneder, vil indehaveren af den lille aktie få tilknyttet en aktiekonto med kr. 500,- til køb af billetter. Aktiekontoen vil blive fyldt op til til selvsamme beløb én gang om året i 4 år. For at købe en lille aktie som studerende, skal du have mindst 3 år tilbage af dit studie.

 

(Stor aktie) Til alle rejsende pålydende kr. 1000.- pr. stk.

 

Indehaveren af den store aktie får 10% rabat på køb af alle billetter. Folkeaktionæren får også en aktiekonto, der har en pålydende værdi på kr. 1000.- til køb af billetter. Aktiekontoen vil også blive fyldt op én gang om året i 4 år.

 

(Stor aktie plus) Til interesserede investorer pålydende kr. 1.000,- pr. stk.

 

Vi søger ligeledes investorer, der kan hjælpe os under opstarten af Lynbussen. Du er som investorer interesseret i vores koncept, og vi ønsker at takke dig med markedets bedste afkast på aktier. Køber du en aktie der har pålydende værdi af kr. 1.000. Så vil du ved første årsregnskab modtage kr. 500.- pr. aktie de næste 4 år. På det 5. år ophører folkeaktien, og du får derfor din oprindelige investering tilbage + kr. 500,- pr. aktie. Hvis du køber flere end 25 aktier, vil du også modtage en indkaldelse til vores generalforsamling.

 

Alle folkeaktionærer kan køre gratis med vores servicebusser på de strækninger, hvor vi ifølge lovgivningen ikke må modtage betaling. Du skal som aktionær møde op, da der ikke kan bestilles gratis-billetter. Er der plads i bussen, kan du køre med kvit og frit.

 

Du kan læse mere om den nuværende lovgivning her 

 

Bliver loven ændret, vil aktionærer med lille aktie få 10% rabat på de gældende priser, aktionærer med stor aktie får 20% rabat, indtil vi har kørt i 5 år.

 

For at skabe en gennemskuelig og sikker måde at indgå aftaler om folkeaktier for begge parter, vil alt håndtering og udstedelse ske igennem vores advokat Claus Michael Klausen.

 

Læs mere og kontakt advokat Claus Michael Klausen her

 

Lynbussen modtager ikke penge fra advokaten, før at der er solgt aktier for kr. 1.500.000,- svarende til til 1.500 stk. aktier á kr. 1.000,- I praksis betyder det, at Lynbussen ikke kommer ud at køre, før at alle aktierne er solgt. Vi håber, at I vil tage del i at skabe billig og hurtig transport til glæde for alle.  På forhånd tak!

Hjælp Lynbussen med at komme ud på vejene